DEFINICIÓ DEL PROJECTE

El Saló Valencià del Llibre serà una exposició i venda de llibres del fons editorial valencià, escrits tant en valencià com en castellà o qualsevol altra llengua, d'autoria i de temàtica valencianes.

El que es desprén de la definició anterior és que amb l’organització d'aquest Saló tenim l'oportunitat de marcar una fita anual important per a contribuir a fomentar l'ús del llibre i de la lectura entre tota la societat valenciana, de manera que aquest Saló Valencià del llibre esdevinga un autèntic punt de trobada entre el sector editorial valencià i el públic lector.

No es tracta, doncs, d'una fira del llibre tal i com s'entén actualment, atés que el Saló no estarà dedicat en exclusiva a les darreres novetats editorials ni tampoc a fomentar personalismes editorials, sinó que primarà l'interés lector i el protagonista serà el llibre.

D'ací que l'estructura del Saló Valencià del Llibre serà una estructura temàtica, pensada per oferir una major accessibilitat als interessos lectors, de manera que cada persona trobarà els llibres que siguen del seu interés de forma fàcil i ràpida.

Per tant, el Saló Valencià del Llibre va dirigit a un ampli ventall de destinataris i es tracta d'un projecte força ambiciós en la mesura que pretén posar a l'abast de tots els lectors i lectores la totalitat del catàleg viu de les editorials valencianes.